Hírzóna

Sárgás vízre lehet számítani Szegeden

Sárgás vízre lehet számítani Szegeden

2022. május 12., csütörtök
Sárgás vízre lehet számítani Szegeden

A Szegedi Vízmű Zrt. ivóvízhálózat öblítést végez 2022. május 16. és 20. között Felsőváros, Rókus és a Belváros területén, 09:00 és 14:00 óra között.

Az öblítés során átmeneti nyomáscsökkenés, illetve vízhiány következhet be, és a víz zavarossá válhat, vagy sárgás színű lehet. A víz – ülepítés után – fogyasztásra alkalmas, azonban javasoljuk, hogy az érintett időszakban, a munkálatok megkezdése előtt, vételezzenek a szükségleteiknek megfelelően ivóvizet.

A vezetékhálózat tisztításának befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség.

A Szegedi Vízmű Zrt. közleményében kéri a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak!

Forrás: delmagyar.hu
Borítókép: reflexx.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.