Krimi

Nem hívott mentőt a feleségére, inkább elment aludni

Nem hívott mentőt a feleségére, inkább elment aludni

2022. május 17., kedd
Nem hívott mentőt a feleségére, inkább elment aludni

Egy idős férfi miután észlelte felesége rosszullétét, nem hívott rá mentőt, inkább lefeküdt aludni. A nő meghalt.

A vádirat a nyugdíjas házaspár kapcsolata évek óta megromlott mindkettejük rendszeres alkoholfogyasztása és állandó vitáik miatt. A sértetthez rosszullétei miatt évente több alkalommal kellett mentőt hívni, esetenként a vádlott tárcsázta a segélyhívót. A feleséget korábban rövid ellátást követően mindig otthonába bocsájtották. A sértett 2021. április 8-án ismét rosszul lett, a földre esett amelyet a vádlott is észlelt, ennek ellenére segítséget neki nem nyújtott, a mentőket sem hívta, hanem lefeküdt aludni.

Mire a férfi reggel felébredt, a felesége már elhalálozott. A halál órák alatt állt be, idejében érkező orvosi segítséggel élete megmenthető lett volna.

A vádlott ezt követően egy sörözőbe ment, ahol elmesélte a történteket és ahonnan az ott dolgozók a háziorvost értesítették mindezeket hallva.

A főügyészség a vádlottat gondatlanságból elkövetett emberölés vétségével vádolja.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.