Politika

Mihálik Edvinnek bejött az élet?

Mihálik Edvinnek bejött az élet?

2022. május 30., hétfő
Mihálik Edvinnek bejött az élet?

Annak ellenére, hogy a szegedi politikus az április 3-i választásokon csúfos vereséget szenvedett Mihálffy Bélától, párttársai komoly országos pozíciót szavaztak neki.

Mihálik Edvint a Momentum vasárnapi tisztújító kongresszusán a párt országos elnökségi tagjává választották. Nem kell azon meglepődni, hogy a Momentum háza táján egy vereség után is bizalmat szavaznak egy adott politikusnak, hiszen az új elnök személye is komoly meglepetést okozott a hazai médiumoknak.

Mihálik Edvin a közösségi oldalán tudatta az örömhírt, és kijelentette:

Büszke arra, hogy a Momentumhoz tartozhat.

A szegedi politikus úgy véli, hogy ezekben a nehéz időkben is meg tudták őrizni az egységüket, és készen állnak rá, hogy egy igazságosabb, emberségesebb és zöldebb alternatívát kínáljanak Magyarországnak.

Érdekes, hogy Mihálik egységről beszél, holott éppen az ő pártja nem tudott megegyezni a Demokratikus Koalícióval a budapesti időközi választások jelölti helyeiről néhány napja, ezért odáig fajult a dolog, hogy elmaradt a fővárosi közgyűlés.

Majd ugyanolyan kormányváltó hangulattal folytatta bejegyzését, ami jellemző volt rá a választások előtt is:

A kormányváltás támogatói között sokan csüggedtek és csalódottak. Most igazán nagy szükség van rá, hogy akik hisznek a változásban, azok minden erejükkel folytassák a munkát

-írta.

A bejegyzését azzal zárta, hogy gratulált az új elnökségi tagoknak és hozzátette:

Alig várom a közös munkát!

Borítókép: Mihálik Edvin Facebook-oldala

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.