Politika

Meglepetés eredmény született a Momentum tisztújításán

Meglepetés eredmény született a Momentum tisztújításán

2022. május 29., vasárnap
Meglepetés eredmény született a Momentum tisztújításán

A belső szavazáson a küldöttek Gelencsér Ferencnek szavaztak bizalmat – írta közleményben a párt. Gelencsér két ismertebb politikust, Kerpel-Fronius Gábort és Hajnal Miklóst győzte le a versenyben.

Az új elnök a Momentum alapító tagja, és az I. kerület alpolgármestere volt. Az előválasztáson kikapott Csárdi Antaltól, azonban az összefogás közös listáján 26. helyre került, így bejutott a parlamentbe, ahol a Momentum frakcióvezető-helyettesének választották.

2016 óta végigjártam a Momentumban a szamárlétrát: egyszerű alapító tag, helyi szervezeti vezető, küldött, alpolgármester, képviselő-jelölt, parlamenti képviselő

– írta Gelencsér Facebook-oldalán. „Felelősek vagyunk a közösségért, aminek a tagjai vagyunk” – fogalmazott, hozzátéve: ezért kezdett el foglalkozni a közélettel, és ezért döntött úgy, hogy elindul a Momentum elnöki tisztségéért. Itt az ideje szerinte

kigyomlálni a rettegést és békét ültetni a helyére, valamint a céltalan orbánozás helyett a hazánkról alkotott elképzeléseinkről kell beszélnünk.

Forrás: telex.hu
Borítókép: civilhetes.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.