Balhé

Megvertek egy külföldi orvostanhallgatót a Belvárosi hídon

Megvertek egy külföldi orvostanhallgatót a Belvárosi hídon

2022. május 31., kedd
Megvertek egy külföldi orvostanhallgatót a Belvárosi hídon

Érettségiző részeg diákok vertek meg egy külföldi orvostanhallgató férfit a Belvárosi hídon.

Az eset május 28-án történt. A külföldi diák saját Facebook-posztban írta le a történteket és kért segítséget. Elmondása szerint épp hazafelé tartott, amikor a Belvárosi hídon egy négyfős magyar csoport közelítette meg, majd rasszista szavak elhangzását követően tarkón, szemen és fejbe vágták őt a csapat férfi tagjai.

A csoport negyedik tagja, egy lány, bocsánatot kért a fiútól, mondván: idén érettségiző, részeg diákokról van szó.

De még a lány bocsánatkérése közben is megütötték őt hátulról a férfi tagok. Az orvostanhallgató azt is leírja posztjában, hogy bár sikerült elmenekülnie, nem tudott azonnal segítséget kérni, mert a telefonja lemerült.

,,Folyton megütöttek, de nem vágtam vissza semmilyen módon, mert leendő orvos vagyok és egy ember." - zárja gondolatait a külföldi diák.

Kerestük az ügyben a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányságot is, hogy indult-e eljárás, amint választ kapunk, frissítjük cikkünket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.