Sport

Megvédené címét a szegedi tizenegyesrúgó bajnok

Megvédené címét a szegedi tizenegyesrúgó bajnok

2022. május 8., vasárnap
Megvédené címét a szegedi tizenegyesrúgó bajnok

Heredea Máté még nem költötte el az egymillió forintos nyereményét. Azt is elárulta, hogy miért nem!

Mint arról a SzegedMa beszámolt, május 12-én, csütörtökön, a Margitszigeti Atlétikai Centrumban veszi kezdetét a II. Országos Tizenegyesrúgó Bajnokság, amelynek szegedi fordulóit várhatóan augusztusban rendezik majd. A sorozat első kiírását az FK 1899 Szeged játékosa, Heredea Máté nyerte.

A tizenegyesrúgó bajnok lapunknak elmondta, a tavalyi verseny során az egyik legszebb élménye az volt, hogy személyesen találkozhatott Király Gáborral. Kitért arra is, hogy az egyik legnagyobb kihívást a Népligetben rendezett területi döntő jelentette, ahol a legjobb 32 versenyző közül sikerült továbbjutnia.

Heredea Máté elárulta a győzelemhez vezető taktikáját: az összes büntetőt ugyanarra az oldalra lőtte és megérezte, hogy mikor kell váltania. Az FK Szeged kiválósága azt is elmondta, megvan még az egymillió forintos nyereménye, idén is szeretné megnyerni a sorozatot és a kétmilliót egyben költené el.

Végezetül üzent az idei versenyen induló tizenegyesrúgóknak.

Nem kell attól megijedni, hogy valaki amatőr szinten focizik, én vagyok a legjobb példa rá, hogy megyei II. osztályból is be lehet jutni a nagydöntőbe. Arra biztatok mindenkit, hogy minél többen nevezzenek, próbáljuk meg felülmúlni a tavalyi kétezer fős létszámot – zárta gondolatait Heredea Máté.

Bajnokin is magabiztos
Az FK 1899 Szeged-SZEOL szombaton 9-1-re legyőzte a Szegedi Pázsit együttesét a Csongrád-Csanád megyei II. osztály 22. fordulójában. Heredea Máté két góllal járult hozzá csapata sikérhez, az elsőt stílszerűen büntetőből szerezte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.