Videó a cikkben!

Megvédené címét a szegedi tizenegyesrúgó bajnok

Heredea Máté még nem költötte el az egymillió forintos nyereményét. Azt is elárulta, hogy miért nem!

Mint arról a SzegedMa beszámolt, május 12-én, csütörtökön, a Margitszigeti Atlétikai Centrumban veszi kezdetét a II. Országos Tizenegyesrúgó Bajnokság, amelynek szegedi fordulóit várhatóan augusztusban rendezik majd. A sorozat első kiírását az FK 1899 Szeged játékosa, Heredea Máté nyerte.

A tizenegyesrúgó bajnok lapunknak elmondta, a tavalyi verseny során az egyik legszebb élménye az volt, hogy személyesen találkozhatott Király Gáborral. Kitért arra is, hogy az egyik legnagyobb kihívást a Népligetben rendezett területi döntő jelentette, ahol a legjobb 32 versenyző közül sikerült továbbjutnia.

Heredea Máté elárulta a győzelemhez vezető taktikáját: az összes büntetőt ugyanarra az oldalra lőtte és megérezte, hogy mikor kell váltania. Az FK Szeged kiválósága azt is elmondta, megvan még az egymillió forintos nyereménye, idén is szeretné megnyerni a sorozatot és a kétmilliót egyben költené el.

Végezetül üzent az idei versenyen induló tizenegyesrúgóknak.

Nem kell attól megijedni, hogy valaki amatőr szinten focizik, én vagyok a legjobb példa rá, hogy megyei II. osztályból is be lehet jutni a nagydöntőbe. Arra biztatok mindenkit, hogy minél többen nevezzenek, próbáljuk meg felülmúlni a tavalyi kétezer fős létszámot – zárta gondolatait Heredea Máté.

Bajnokin is magabiztos
Az FK 1899 Szeged-SZEOL szombaton 9-1-re legyőzte a Szegedi Pázsit együttesét a Csongrád-Csanád megyei II. osztály 22. fordulójában. Heredea Máté két góllal járult hozzá csapata sikérhez, az elsőt stílszerűen büntetőből szerezte.

Előző sztori

Elkészült a Borfesztivál térképe

Következő sztori

Negyedjére rendezik meg Szegeden Jane sétáját