Várhatóan augusztusban lesznek a szegedi fordulók a II. országos tizenegyesrúgó bajnokságon

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Május 12-én, csütörtökön, a Margitszigeti Atlétikai Centrumban veszi kezdetét a sportrendezvény. Az esemény hivatalos oldala szerint a szegedi fordulók augusztusban várhatóak.

Tavaly rendezték először a nagy sikert arató országos tizenegyesrúgó bajnokságot, amit Heredea Máté, az FK Szeged labdarúgója nyert meg. A sorozat fővédnöke továbbra is Király Gábor, korábbi 108-szoros válogatott futballkapus, a tavalyihoz hasonlóan a fődíj ezúttal is legalább nettó egymillió forint, az országos döntőnek pedig megint a Bozsik Aréna ad otthont szeptemberben.
 
Újdonság, hogy idén már több mint 120 helyszínen vagyunk jelen, a versenyhez három erdélyi, valamint egy felvidéki település is csatlakozott, ráadásul mostantól külön kategóriában nők és gyerekek is megmérethetik magukat. 

A hivatalos oldalon közzétett információk alapján az alábbi helyszíneken és dátumokon tartják a Csongrád-Csanád megyei fordulókat:

A borítóképen a tavalyi győztesnek, Heredea Máténak adják át a nyereményt.

Előző sztori

Pádár Nikolett aranyérmes lett a felnőtt úszó országos bajnokságon

Következő sztori

Ismét száz fölött a határsértők száma