Politika

Márki-Zay Péter teljesen kifakadt

Márki-Zay Péter teljesen kifakadt

2022. május 18., szerda
Márki-Zay Péter teljesen kifakadt

Az ellenzék miniszterelnök-jelöltje Facebook-posztjában reagált a Direkt36 oknyomozói cikkére, és cinikusan megjegyzete, „örülök, hogy csak én hibáztam, mindenki más tökéletes volt”.

A bejegyzés alapján az derült ki, hogy Márki-Zay Péter is csak az oknyomozói riportból tudta meg, hogy hogyan vágták őt át a hát mögött az egész kampánnyal.

Talán természetes, ha egy nagyarányú bukásból senki más nem akarja kivenni a részét, talán természetes, hogy amiatt számos pontatlanság, sok hazugság, "máshogy emlékezés" szerepel a cikkben - ami az általam is nagyra értékelt újságíró-csapat 30 interjújának eredményeként született meg

-fogalmazott.

Arra is kitért, hogy számára kevésbé természetes, hogy a cikk egyáltalán nem tér ki a pozitívumokra, valamint alig utal a rajta túlmutató okokra, majd felsorolta, hogy miről nem szól a cikk. A teljes bejegyzést ITT tekinthető meg.

Borítókép: MTI

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.