Közlekedés

Jó, ha figyel: szerdán újabb autókat vontathatnak el

Jó, ha figyel: szerdán újabb autókat vontathatnak el

2022. május 23., hétfő
Jó, ha figyel: szerdán újabb autókat vontathatnak el

A múlt héten arról számoltunk be, hogy a Bécsi körút és a Szentháromság utca környékén sorozatban vontatták el az autókat. Jó, ha tudja, hogy szerdán ez újra megtörténhet, ha nem figyel.

A tervek szerint május 25-én, szerdán 7 és 12 óra között festik fel a parkolósáv útburkolati jeleit a Bécsi körúton és a Szentháromság utcán. Emiatt ott megállási tilalom fog életbe lépni.

A Szentháromság utca Tisza felőli oldalán és a Bécsi körút mindkét oldalán, a parkolósávban útburkolati jeleket festenek fel. A tiltótáblákat a mai napon ki is helyezték.

Egy olvasónk a csütörtöki napon számolt be róla, hogy zsinórban négy autót is elszállítottak a megállási tilalom be nem tartása miatt. Már az sem az első közlekedési anomália volt, ami a városban bekövetkezett hasonló okokból.

(via Délmagyar)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.