Politika

Gyorsan összegyűltek a fideszes jelölt aláírásai Újszentivánon

Gyorsan összegyűltek a fideszes jelölt aláírásai Újszentivánon

2022. május 21., szombat
Gyorsan összegyűltek a fideszes jelölt aláírásai Újszentivánon

Az ajánlóívek átvételét követően perceken belül megszerezte a szükséges számú aláírást pénteken az újszentiváni időközi választáson Fidesz színeiben induló polgármesterjelölt, Ulbert Mónika.

Az Újszentiván békés többségét megszólító jelölt szakmai programjának alapját többek között a közpénzek átlátható kezelése, a bölcsőde és óvoda helyzetének stabilizálása alkotják.

Faluszerte lépten-nyomon megállítanak, és számos más fórumon is érdeklődnek az újszentivániak, hogy a közpénzek átlátható kezelését hogyan tervezem megoldani a programomban

– mondta a Délmagyarországnak a újszentiváni időközi választáson Fidesz színeiben induló polgármesterjelölt. 

Ulbert Mónika kiemelte, az egyik legfontosabb az „újszentiváni üvegzseb” meghirdetése, azaz a teljes átláthatóság biztosítása a település gazdálkodásával kapcsolatban. 

A jelölt szerint egyszer és mindenkorra véget kell vetni a közbeszerzések, pályázati pénzkezelések körüli bizonytalanságoknak. Tervei szerint a helyzetet az önkormányzat működését biztosító és lakossági felügyeletet biztosító bizottsági rendszer kidolgozása, tiszta és nyílt kommunikáció jelentheti. 

Ez a közbizalom újjáépítésének alapköve 

– nyilatkozta Ulbert Mónika azon a tegnapi utcafórumon, amelyen közvetlenül a jelölti ívek felvétele után az egybegyűlt helyiek perceken belül aláírták a jelöléshez szükséges számú ajánlást. 

A polgármesterjelölt kiemelte: a település fejlődőképességének egyik kulcsa egy vállalkozásbarát önkormányzati környezet kialakítása, amelyhez tervei szerint egy állandó, vállalkozói-gazdasági egyeztető testület létesítésére tesz javaslatot az új képviselő-testület számára. 

Forrás: delmagyar.hu
Fotó: Frank Yvette (Délmagyar)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.