Közélet

Donáth Anna babát vár, nem lesz újra a Momentum elnöke

Donáth Anna babát vár, nem lesz újra a Momentum elnöke

2022. május 9., hétfő
Donáth Anna babát vár, nem lesz újra a Momentum elnöke

Néhány napja röppent fel a pletyka, miszerint a Momentum elnöke és EP-képviselője várandós. A párt nem erősítette meg az információt, de nem is cáfolta. A politikus viszont most megerősítette az információt.

,,Csodálatos dolog történik az életemben: anya leszek." - kezdi Facebook-bejegyzését Donáth Anna, aki hozzáteszi: emiatt nem indul újra a Momentum elnöki tisztségéért.

Mint írja, mérlegelte személyes és politikai jövőjét, és úgy látja: ,,az anyasággal egy rendkívül izgalmas, de rengeteg ismeretlen kihívással járó feladat elé" néz, ami mellett már nem tudná felelősségteljesen ellátni feladatait az elmondása szerint nagy jövő előtt álló pártban.

Ugyanakkor a Momentum tagjaként, politikusként az anyaság mellett is tevékenykedni fog, ,,egy igazságos, emberséges Magyarország megteremtéséért".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.