Borbarátokat vár a Kéknyelű Birodalom

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A május 7-i „Kéknyelű Birodalom” sétáló borkóstolón korlátlanul kóstolhat több mint 30 féle bort – kéknyelűt és kísérő fajtáit – badacsonyi borászok és a Kárpátia Borház szakképzett munkatársai társaságában.

(x)

A Kárpátia Borház sétáló borkóstolójának a Délvidékház ad helyet május 7-én 15 órai kezdettel. Az elővételes és helyszíni jegyvásárlással látogatható különleges esemény főszereplői a kéknyelű és kísérő fajtái, a Budai zöld és Rózsakő lesznek. Az Oskolai utcai Kárpátia Borház a kárpát-medencei – felvidéki, őrvidéki, kárpátaljai, partiumi, erdélyi és délvidéki – külhoni magyar borvidékek piacra segítését, értékesítését és színvonalas arculati megjelenését segítő nemzetpolitikai vállalkozás. Kiskereskedelmi hálózatával és webáruházával új piacokat teremt a külhoni magyar borászatok számára a Kárpát-medencében és egész Közép-Európában.

Jegyek kaphatók elővételben, illetve a helyszínen.

Elővételes jegyek: www.karpatiaborhaz.hu/borkostolo-belepo.html, illetve a Kárpátia Borházban (Szeged, Oskola u. 17.) nyitvatartási időben és a Délvidék házban munkaidőben kaphatóak 4500 Ft/fő áron 2022.05.06-ig. Helyszíni jegyvásárlás a kóstoló napján: 6000 Ft/fő.

Az ár tartalmazza a borok kóstolását, illetve a vízfogyasztást. A helyszínen borkorcsolya (pogácsa, sajttál …) vásárlására lesz lehetőség.
Pohárletét: 1000 Ft (a pohár leadásakor a teljes összeg visszajár).

Támogatott tartalom

Előző sztori

Magyarország 37 millió euró értékben ajánl segítséget Ukrajnának

Következő sztori

Hogyan fér össze a zöldítés a fesztiválszerű programokkal?