PROMO

Borbarátokat vár a Kéknyelű Birodalom

Borbarátokat vár a Kéknyelű Birodalom

2022. május 5., csütörtök
Borbarátokat vár a Kéknyelű Birodalom

A május 7-i „Kéknyelű Birodalom” sétáló borkóstolón korlátlanul kóstolhat több mint 30 féle bort - kéknyelűt és kísérő fajtáit - badacsonyi borászok és a Kárpátia Borház szakképzett munkatársai társaságában.

(x)

A Kárpátia Borház sétáló borkóstolójának a Délvidékház ad helyet május 7-én 15 órai kezdettel. Az elővételes és helyszíni jegyvásárlással látogatható különleges esemény főszereplői a kéknyelű és kísérő fajtái, a Budai zöld és Rózsakő lesznek. Az Oskolai utcai Kárpátia Borház a kárpát-medencei - felvidéki, őrvidéki, kárpátaljai, partiumi, erdélyi és délvidéki - külhoni magyar borvidékek piacra segítését, értékesítését és színvonalas arculati megjelenését segítő nemzetpolitikai vállalkozás. Kiskereskedelmi hálózatával és webáruházával új piacokat teremt a külhoni magyar borászatok számára a Kárpát-medencében és egész Közép-Európában.

Jegyek kaphatók elővételben, illetve a helyszínen.

Elővételes jegyek: www.karpatiaborhaz.hu/borkostolo-belepo.html, illetve a Kárpátia Borházban (Szeged, Oskola u. 17.) nyitvatartási időben és a Délvidék házban munkaidőben kaphatóak 4500 Ft/fő áron 2022.05.06-ig. Helyszíni jegyvásárlás a kóstoló napján: 6000 Ft/fő.

Az ár tartalmazza a borok kóstolását, illetve a vízfogyasztást. A helyszínen borkorcsolya (pogácsa, sajttál ...) vásárlására lesz lehetőség.
Pohárletét: 1000 Ft (a pohár leadásakor a teljes összeg visszajár).

Támogatott tartalom

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.