Meteor

Beüt a nyár a hétvégén!

Beüt a nyár a hétvégén!

2022. május 14., szombat
Beüt a nyár a hétvégén!

Szombatonsok napsütésre, hosszabb napos időszakokra számíthatunk számottevő csapadék nélkül. Sokfelé élénk, néhol erős lökések kísérhetik az északi-északnyugati szelet. Délután 29 fok is lehet - az Időkép előrejelzései szerint.

Vasárnapsokat fog sütni a nap, az időnként megjelenő felhőkből csapadék nem várható. Helyenként élénk lehet a nyugati-északnyugati szél. A reggeli 7-16 fokot követően délután 25 és 31 fok között alakulhat a csúcshőmérséklet.


Hétfőna napsütést már többfelé zavarhatják felhők, de csak nyugaton fordulhat elő egy-egy zápor, zivatar a délutáni, kora esti órákban. A helyenként élénk szélben 26 és 32 fok között alakulhatnak a maximumok.

Keddrehidegfront érkezhet feltámadó északnyugati széllel, többfelé futó záporokkal, zivatarokkal. Pár fokot visszaesik a hőmérséklet, de így is 24 és 30 fok között alakulhat majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.