Meteor

Akár 27 fok is lehet hétfőn

Akár 27 fok is lehet hétfőn

2022. május 8., vasárnap
Akár 27 fok is lehet hétfőn

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint vasárnap a fátyolfelhők és a helyenként erőteljesebb gomolyfelhő-képződés mellett általában hosszabb-rövidebb napsütésre is számítani lehet. Elszórtan, nagyobb számban az ország északi felén kialakulhat záporeső, zivatar. Éjjel hazánk nagy részén kiderül az ég, de maradhatnak felhősebb körzetek. Egy-egy zápor, zivatar előfordulhat. Főként északnyugaton számítani lehet pára-, illetve ködfoltokra.

Hétfőn a fátyol- és gomolyfelhők mellett hosszabb-rövidebb napsütés mindenütt várható. Szórványosan előfordul zápor, zivatar, majd késő délután, este északkelet felől csökken a csapadékhajlam. Az északi, északkeleti szél főként hétfőn napközben többfelé megélénkül, zivatarok környékén erős vagy viharos széllökések is lehetnek.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 7 és 13 fok között valószínű.

A legmagasabb nappali hőmérséklet hétfőn 21 és 27 fok között alakul.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.