Valami nem stimmel a Vértó új elemeivel – vagy mégis?

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegeden láttam közösségi csoportban valaki arra hívta fel a figyelmet: mintha rozsdásodna az új ,,garnitúra”.

Nemrég újították fel a Vértónál található kültéri elemeket – a szemetestől a padokon át a kútig. Egy arra járó pedig azt figyelte meg, hogy a kezét befogják az új elemek:

Forrás: Szegeden láttam Facebook-csoport

A kép feltöltője úgy fogalmaz: mintha rozsdásodnának az elemek. A hozzászólások között igen hangos szócsatározás vette kezdetét, van, aki szerint ugyanis ez szándékosan ilyen:

,,Amúgy van ahol direkt ilyen. Pesten is az egyik emlékmű is ilyen. Sőt van 1 csoda anyag amitől ilyenné válik. Tehát nem biztos hogy rozsdásan hagyták. Most ez a trend.”

Van, akinél azonban nagyobb gondokat okozott a jelenség:

,,Elég gáz!!! Egyik barátom ruhájából alig jött ki a rozsda, ugyanis ezek a szupertervezők még a kar”fát” sem felületkezelték!!! Hogy lehet ilyet átadni??!!

És ismét előkerült a város zöldpolitikája, melyet továbbra is sokan kérdőjeleznek meg:

,,Rozsdás vasból készült minden ülőke, minden asztal és pad. Egyetlen árnyék sincs sehol, vagy árnyat adó lombos fa sem. A forró melegben lehet tojásrántottát gyártani mindegyiken, ha lesz aki kibírja majd ott azt a rettentő hőséget. Persze az állatfuttatóban minden elem le van festve! Átestünk a ló túloldalára… Pedig jó ez elgondolás, h rendzett lett a környezet.”

A kérdések tehát adottak: Önök szerint rozsda vagy design? Árnyékol vagy sem az új ,,garnitúra”?

Előző sztori

Közel az árstop vége, pánikvásárlás jelei látszódnak

JÁTÉK!
Következő sztori

Húsvéti kvíz: Miért rak fészket a nyuszi?