Nem csitulnak a kedélyek: Jakab Péter ismét odaszúrt Márki-Zay Péternek

Cikkünk frissítése óta eltelt 3 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy nappal a súlyos választási vereség után összeült a Jobbik országos elnöksége, hogy “megerősítsék az eddigi néppárti politika helyességét” – számolt be közösségi oldalán Jakab Péter, aki mindeközben újfent odaszúrt egyet a kapitánynak.

Mint arról beszámoltunk, Jakab Péter a vasárnapi választási eredmények után élesen bírálta Márki-Zay Pétert.

“TALÁN A KEVESEBB, MEGFONTOLTABB, EGYÉRTELMŰBB BESZÉD MOST TÖBB SZAVAZATOT HOZOTT VOLNA. MÁRKI-ZAY OKTÓBERBEN AZT MONDTA, HOGY LEVÁLTJA AZ ELLENZÉKET, VALÓJÁBAN NEM LEVÁLTOTTA, HANEM MEGBUKTATTA AZ ELLENZÉKET”

– mondta Jakab Péter a Facebook-oldalára feltöltött videóban.

A Jobbik első embere most arról posztolt közösségi oldalán, hogy összeült a vasárnapi vereség után a párt országos elnöksége, hogy “megerősítsék az eddigi néppárti politika helyességét”.

„Azok, akik a régi Jobbik szavazóit keresik rajtunk, a régi Jobbik szélsőségektől sem mentes hangját akarják viszonthallani” – fogalmazott Facebook-oldalán a párt Jakab, aki szerint a Jobbik nem kíván letérni a párt elnöksége által kijelölt néppárti útról, és nem kíván letérni az összefogás útjáról sem.

„Vissza fogjuk szerezni azokat a jobbikos és baloldali szavazókat is, akiket a közös miniszterelnök-jelölt megszólalásai elriasztottak az egységes ellenzéktől”

szúrt oda Márki-Zay Péternek a jobbik elnöke.

Mint ismeretes, Jakab Péter és MZP viszonya korábban sem volt konfliktusmentes: január közepén Jakab előbb lehülyézte Márki-Zay Pétert, és vállalhatatlannak titulálta a “kapitány” mondatait, majd másfél hétre rá több kérdésben is megegyezett a baloldal miniszterelnök-jelöltjével.

Előző sztori

Hétvégi belvárosi vandalizmus

Következő sztori

Van olyan ellenzéki politikus, aki nem csak Márki-Zay Pétert okolta a vereségért