Most a plázában volt bombariadó Szegeden – és még sok helyen az országban

Cikkünk frissítése óta eltelt 8 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az elmúlt időszakban harmadik alkalommal éri bombariadó-dömping az országot. Ezúttal sem maradt ki belőle Szeged, azonban most nem az Árkád bevásárlóközpontot, hanem a Szeged Plaza épületét kellett kiüríteni.

Először a 444 számolt be arról, hogy több budapesti bevásárlóközpontot is kiürítettek bombariadó miatt. Nem sokkal később pedig az is kiderült, hogy ugyanaz ismétlődik meg, mint pár hete – egyedül a megcélzott bevásárlóközpontok változtak.

Míg a fővárosban az Aréna Plázát és a Mammutot ürítették ki, addig vidéken a Győr Plázát és a Szeged Plázát is. De Pécsen és Debrecenben is riasztották a tűzszerészeket.

A Szabad Magyar Szó arról írt, hogy hétfőn hasonló incidensek történtek több szerbiai bevásárlóközpontban. A szerb hatóságok a hamis bombariadók miatt segítséget is kértek.

Nem sokkal a választások előtt és két hete is hasonló bobmariadó-dömping érte az országot. Ekkor Szegeden az Árkádot riasztották.

Előző sztori

Forgalomkorlátozások lesznek a Csongrádi sugárúton bő két hétig

Következő sztori

100 határsértő próbálkozott egy éjszaka alatt a megyében