Politika

Itt vannak az első eredmények, a fővárost úgy néz ki, viszi az ellenzék

Itt vannak az első eredmények, a fővárost úgy néz ki, viszi az ellenzék

2022. április 3., vasárnap
Itt vannak az első eredmények, a fővárost úgy néz ki, viszi az ellenzék

Az első eredmények alapján Hajnal Miklós vezet Fürjes Balázzsal szemben, ahogyan Orosz Anna, Kunhalmi Ágnes és Tordai Bence is.

25 százalékos feldolgozottságnál 49 százalékkal 40 ellenében vezet az ellenzéki Jámbor András a fideszes Sára Botonddal szemben a Józsefvárost és Ferencvárost is magába foglaló Budapest 6-os választókerületben.

A billegőnek számító aSzabolcs-Szatmár-Bereg megyei1-es választókerületben Szabó Tünde egyelőre vezet a fideszes Lengyel Mátéval szemben.

  • A Vácot és a várostól északra található településeket felölelő 4. választókerületben csaknem 20 százalékos feldolgozottságnál Rétvári Bence, az EMMI államtitkára 52,55 százalékkal vezet az ellenzéki összefogás színeiben induló jobbikos Inotay Gergely váci alpolgármesterrel szemben, aki 36,16 százalékon áll.
  • A Vecsés központú 7 választókerületet jelenleg is képviselő Szűcs Lajos 50,34 százalékkal vezet a jobbikos Fricsovszky-Tóth Péter 36,21 százalékával szemben
  • Szigetszentmiklóst, a Csepel-sziget északi részét és Százhalombattát felölelő 7. választókerületben 10 százalékos feldolgozásnál nagyon szoros az eredmény, az előzetesen esélyesebbnek tartott Bóna Zoltán 44-43-ra vezet a DK-s Jószai Teodórával szemben.

28 százalékos feldolgozottságnál 45 százalékon áll Hiller István, az ellenzék jelöltje a XX. kerületet magába foglaló budapesti 16-os választókerületben. Ellenfele, a fideszes Földesi Gyula 32,8 százalékon áll.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.