Sport

Dragan Vukmir távozik a Szeged-Csanád GA csapatától

Dragan Vukmir távozik a Szeged-Csanád GA csapatától

2022. április 7., csütörtök
Dragan Vukmir távozik a Szeged-Csanád GA csapatától

Néhány perccel ezelőtt a Szeged-Csanád GA a csapat facebook oldalán jelentette be, hogy Dragan Vukmir váratlanul felmondta szerződését és távozik a csapat vezetőedzői posztjáról.

A Nemzeti Sport információi szerint a DVTK vezetőedzője lesz Dragan Vukmir. A diósgyőrieket vasárnap 5-0-ra verte idegenben a Szeged.

Az alábbiakban változtatás nélkül közöljük a klub közleményét:


A Szeged-Csanád GA közleménye

Ma délelőtt Dragan Vukmir bejelentette, hogy szeretné kérni szerződésének azonnali felmondását.

- A Diósgyőr mérkőzés után beszélgettem Dragannal, aki elmondta, hogy több helyről komoly megkeresése van, de van egy visszautasíthatatlan ajánlata. Ma délelőtt az edzés után közölte, hogy az egyik riválisunk ajánlott neki visszautasíthatatlan szerződést, amit elfogadott. Ezzel az ajánlattal a klubunk szemléletét szem előtt tartva nem kívántunk versenyezni. A váratlan helyzetben a legmegfelelőbb döntést hoztuk és a kiválóan működő szakmai stábunk irányítja csapatunk felkészülését, a céljaink pedig változatlanok maradnak-mondta Adem Kapic, klubunk sportigazgatója.

Dragan Vukmir 2021. január 1-én vette át csapatunk irányítását, az elvégzett munkáját köszönjük.

Csapatunk fontos rangadóra készül, ezért az edzőváltással kapcsolatos kérdésekre sem a játékosok, sem a klub vezetése nem kíván reagálni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.