Hírzóna

Véget ért a „Speedmarathon”, Ön számíthat büntetésre?

Véget ért a „Speedmarathon”, Ön számíthat büntetésre?

2022. március 26., szombat
Véget ért a „Speedmarathon”, Ön számíthat büntetésre?

A 24 órás közlekedésbiztonsági ellenőrzés során Csongrád-Csanád megyében 84 helyen volt sebességmérés.

A rendőrség az Európai Közlekedésrendészeti Szervek Hálózata, a ROADPOL kezdeményezéséhez csatlakozva 24 órás sebességellenőrzést – úgynevezett Speedmarathont – szervezett országszerte, mivel a gyorshajtás a közlekedési balesetek egyik legfőbb oka.

A rendőrség azt kéri a járművezetőktől, hogy az év valamennyi napján tartsák be a szabályokat. Csongrád-Csanád megyében összesen 84 helyszínen volt sebességmérés, ami valamennyi rendőrkapitányságot és főutat érintett. – írja a Csongrád-Csanád megyei rendőrség közösségi oldalán.

A március 24-én 6 órától március 25-én 6 óráig tartó akció során 17874 járművet ellenőriztek a megyében, és 152 alkalommal jelzett az eszköz sebességtúllépést.

A rendőrség a járművezetőkkel szemben 38 esetben a helyszínen intézkedtek, 114 sofőr pedig a következő napokban, hetekben számíthat a büntetésre.

Forrás: delmagyar.hu

Borítókép: pcforum.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.