Balhé

Majka Gődénynek: Hogy a büdös picsába alszol te?

Majka Gődénynek: Hogy a büdös picsába alszol te?

2022. március 12., szombat
Majka Gődénynek: Hogy a büdös picsába alszol te?

Pénteken közleményt adott ki Gődény György pártja az orosz–ukrán háború kapcsán. A Normális Élet Pártja sajnálatosnak nevezte, hogy mindenki úgy beszél a békéről Magyarországon, mintha azt egyedül Oroszország sértette volna meg, szerintük ugyanis ezt az ukránok is megtették az orosz etnikum elleni agresszióval.Mint írták, a szomszédban dúló háborúval kapcsolatban a béke előmozdítását támogatják, elsősorban azt, hogy„garanciák szülessenek arról, hogy az ukrán kormány befejezi az ukrajnai orosz lakossággal »szembeni katonai akciókat«, amelyek a konfliktus egyik kiváltó okai voltak, valamint Oroszország szüntesse be a katonai akciókat, és a felek üljenek tárgyalóasztalhoz.” Hangsúlyozták:

Támogatjuk a térség katonai alapú pacifikálását akár orosz részről is, amennyiben az a helyzet normalizálására irányul, és minimálisra csökkenti az ukrán lakosság szenvedését, és a legjobban megkíméli az ország infrastruktúráját.

A közleményben azt is kiemelték, egyetértenek azzal, hogy az ukrán vezetés törekedjen egyben tartani Ukrajnát, megakadályozva két független újorosz állam létrejövetelét, de azzal nem érthetnek egyet, hogy ezt erőszakkal tegye. Hozzátették: a demokratikus önrendelkezés elvét tiszteletben kell tartani a két új állam esetén is, és elítélik azt az európai gyakorlatot, hogy ebben a kérdésben a nagyhatalmi játszmák miatt nem vetődik fel a szuverenitás kérdése. Végül megjegyezték:

Megértjük az orosz fél aggodalmát is Ukrajna NATO-csatlakozásával kapcsolatban, és elítéljük, hogy az atlanti blokk terjeszkedésével, újabb és újabb fegyverrendszerek telepítésével tovább provokálja Oroszországot.

Majoros Péter, aki az orosz invázió kezdete után az elsők közt fejezte ki szolidaritását az ukránokkal, a közösségi oldalán reagált Gődény György pártjának közleményére, egy cseppet sem kímélve a szervezet vezetőjét.

Gődény!! Remélem, hogy minél hamarabb rád rohad a kéz- meg a lábbilincs. Te az ékes példája vagy a magyar ember negatív prekoncepciójának! Rólad szólnak a rossz magyar viccek. Ha majd egyszer a gyerekemnek modelleznem kell, hogy milyen ember NE legyen, a te fényképed és pályafutásod fogom megmutatni neki. Egy nyomorult csaló vagy, aki a legnagyobb kamukkal tömi tele az egyszerű ember eszét. Nincs annál alávalóbb dolog, hogy a képességeid arra használd, hogy lopj, becsapj, uszíts...

– kezdte a rapper, hozzátéve: számára felfoghatatlan, de tény, hogy vannak akik tátott szájjal hallgatják és nézik Gődényt. Rámutatott, hogy ezen emberek nagy része szerinte nem is sejti, hogy bár a nevét a mai napig tudományos fokozattal használja (dr.), de Gődény nagyjából annyira orvos, mint Majka operaénekes.

Mi jöhet még? Holnaptól a kamu táplálékkiegészítőid mellé jódtablettát is elkezdenél árulni? Hogy a francba tud egyáltalán bármilyen normális cég is azonosulni veled? Minden helyzetet meglovagolva próbálsz a felszínen maradni. Birkázod azokat, akik az észszerűségre, gyakorlatra, tudományra hagyatkozva alkotnak véleményt, közben meg te vagy, aki az igazi birkáknak hazugságokkal tömi a fejét, hogy ők cserébe a zsebed tömjék tele. Ha valaminek a doktora vagy, akkor az a hazugságoké.... És most?? 

–  tette fel a kérdést, majd konkretizálta, mivel nem ért egyet, mit gondol a párt álláspontjáról és mit kíván Gődény Györgynek a választások után.

A mostani megnyilvánulásoddal megkaptad a Szar Ember kategória első helyét... Szerintem a teljesítményed csúcsa, hogy támogatod az oroszok háborúját. Pacifikálásnak nevezni, szimpatizálni vele (ha az minimálisra csökkenti az ukrán nép szenvedését) nettó faszfejség. Hát hogy a büdös picsába alszol te? Remélem a választások után (mikor már senkinek nem lesz szüksége rád) elsőként leszel felelősségre vonva. Viszek majd be neked magnéziumot, meg B6-vitamint, hogy idegileg jól bírd a stresszes hétköznapokat. Teszek be mellé majd egy pár doboz antibiotikumot, meg fájdalomcsillapítót is, hátha egy ukrán bűnöző lesz a cellatársad.

Majka teljes posztja itt olvasható:

(via Index.hu)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.