Szórakozás

Ismét sztárparádé lesz a Deja Vu fesztiválon

Ismét sztárparádé lesz a Deja Vu fesztiválon

2022. március 21., hétfő
Ismét sztárparádé lesz a Deja Vu fesztiválon

A június 3-án startoló fesztiválon a ’90-es és 2000-es évek legnagyobb slágerei csendülnek fel nemzetközi sztároktól és a legnagyobb hazai fellépőkkel.

A fesztivált a pünkösdi hétvégén rendezik meg, június 3-tól 5-ig. A fellépők között lesz a La Bouche, Arash, de Krisz Rudi, Kozsó, az Ufo Update, de Korda György is tiszteletét teszi feleségével, Balázs Klárival. Alexandra Stan a 2000-es években újra divatba hozta a szaxofont. A gyönyörű román énekesnő először érkezik a fesztiválra

A Deja Vu fesztivál a 20-30 évvel ezelőtti házibulik hangulatát idézi fel az újszegedi partfürdőn. Idén már a kilencedik alkalommal szervezik meg, és egyre több rajongó látogat az eseményre az ország minden tájáról. Évek óta világhírű előadók érkeznek Szegedre.

Vissaztérő vendégek közül idén a La Bouche mellett Jonas Erik Altberg, azaz Basshunter is jelen lesz, aki a rajongók szavazatai alapján minden idők egyik legnagyobb buliját csinálta Szegeden, de Cascada is azon lesz, hogy újra felrobbantsa a Deja Vu színpadát

A hazaik közül az alábbi előadók szórakoztatják majd a közönséget:

Krisz Rudi, Kozsó - Ámokfutók, Dj Dominique, Peat Junior & Fernando feat Sheela, Náksi Attila, Csordás Tibi - Fiesta,azUFO Update, Korda György & Balázs Klári, Sterbinszky, Kozmix, Bárány Attila,aWannabe XXL, Rakonczai Imre, a Classic Fantastic, a Millenium KidsésFresh Andi.

https://www.youtube.com/watch?v=GKkg5oXLwTc



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.