Balhé

Fogdosta a nőket Makó utcáin a férfi, indítványozták a letartóztatását

Fogdosta a nőket Makó utcáin a férfi, indítványozták a letartóztatását

2022. március 2., szerda
Fogdosta a nőket Makó utcáin a férfi, indítványozták a letartóztatását

Egy többszörösen büntetett előéletű férfi hónapokon keresztül zaklatott Makón több nőt is: kísérgette, fogdosta őket, és szexuális ajánlatokat tett nekik. A Makói Járási Ügyészség ezért a letartóztatását indítványozta a helyi szatírnak.

A makói férfi 2020. elejétől kezdőden, amikor meglátta az egyik sértettet Makó főterén, akkor mögé állt, szólongatta, vagy hogy megijessze, elordította magát. Mindezek mellett a gyanúsított a nőt rendszeresen prostituáltnak nevezte, édesanyját szidta, szexuális ajánlatokat tett neki. A sértett 2022. február végén tett magánindítványt a férfi felelősségre vonása iránt,

miután a gyanúsított folyamatosan bámulta őt munkavégzés közben az ablakon keresztül.

Nem csak egy áldozata volt

A másik sértettet a férfi szintén közel egy éven át zaklatta úgy, hogy amikor meglátta a buszpályaudvaron, akkor odalépett hozzá és a nő haját megsimogatta. Ezen túlmenően volt, hogy a sértettet az utcán fogdosta, buszról leszállva meglökte.

A harmadik, kiskorú sértettet szintén a buszpályaudvaron várta meg és neki is szexuális ajánlatokat tett. Mindezeken túlmenően a férfi saját édesanyját is megöléssel fenyegette illetve

az utcán egy kiskorú fiú elé állt bokszoló állásba minden előzmény nélkül és megverte őt.

A személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétésége, szeméremsértés vétsége és más bűncselekmények miatt indult eljárásban az ügyészség az eljárás meghiúsítása, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel tett indítványt a többszörösen büntettet előéletű gyanúsított letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.