Fogdosta a nőket Makó utcáin a férfi, indítványozták a letartóztatását

Cikkünk frissítése óta eltelt 9 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy többszörösen büntetett előéletű férfi hónapokon keresztül zaklatott Makón több nőt is: kísérgette, fogdosta őket, és szexuális ajánlatokat tett nekik. A Makói Járási Ügyészség ezért a letartóztatását indítványozta a helyi szatírnak.

A makói férfi 2020. elejétől kezdőden, amikor meglátta az egyik sértettet Makó főterén, akkor mögé állt, szólongatta, vagy hogy megijessze, elordította magát. Mindezek mellett a gyanúsított a nőt rendszeresen prostituáltnak nevezte, édesanyját szidta, szexuális ajánlatokat tett neki. A sértett 2022. február végén tett magánindítványt a férfi felelősségre vonása iránt,

miután a gyanúsított folyamatosan bámulta őt munkavégzés közben az ablakon keresztül.

Nem csak egy áldozata volt

A másik sértettet a férfi szintén közel egy éven át zaklatta úgy, hogy amikor meglátta a buszpályaudvaron, akkor odalépett hozzá és a nő haját megsimogatta. Ezen túlmenően volt, hogy a sértettet az utcán fogdosta, buszról leszállva meglökte.

A harmadik, kiskorú sértettet szintén a buszpályaudvaron várta meg és neki is szexuális ajánlatokat tett. Mindezeken túlmenően a férfi saját édesanyját is megöléssel fenyegette illetve

az utcán egy kiskorú fiú elé állt bokszoló állásba minden előzmény nélkül és megverte őt.

A személy elleni erőszakos cselekménnyel fenyegetve elkövetett zaklatás vétésége, szeméremsértés vétsége és más bűncselekmények miatt indult eljárásban az ügyészség az eljárás meghiúsítása, valamint a bűnismétlés veszélyére figyelemmel tett indítványt a többszörösen büntettet előéletű gyanúsított letartóztatásának egy hónapra történő elrendelésére.

Előző sztori

A bohócdoktorok is adományokkal segítik a háború elől menekülőket

Következő sztori

Mihálffy Béla: Erkölcsi kötelességünk segíteni a bajbajutottakon