Balhé

A közösségi médián fenyegette a rendőrt, 50 napra lecsukhatják

A közösségi médián fenyegette a rendőrt, 50 napra lecsukhatják

2022. március 3., csütörtök
A közösségi médián fenyegette a rendőrt, 50 napra lecsukhatják

A Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a szentesi férfivel szemben, aki a helyi rendőrkapitányság egyik vezető beosztású tisztjét fenyegette meg életveszélyesen a közösségi médiában.

Az ügyészség közleménye szerint a férfi 2021. június 29. napján az egyik közösségi média felületen írt bejegyzésében azzal fenyegette meg a rendőrtisztet és rajta keresztül annak fiát,

hogy amennyiben a testvérével szemben indult nyomozásban a bíróság marasztaló ítéletet hoz, akkor élve eltemeti őket.

A sértettek másnap a vádlott felelősségre vonása iránt magánindítványt terjesztettek elő. A járási ügyészség a férfit, aki visszaeső bűnöző, hivatalos személy sérelmére elkövetett zaklatás bűntettével vádolja és vele szemben - amennyiben az előkészítő ülésen a bűnösségét beismeri - 50 nap elzárás kiszabására tett indítványt. Bűnösségéről a Hódmezővásárhelyi Járásbíróság fog dönteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.