Új PCR mintavételi pont működik az SZTE ETSZK újszegedi épületében

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Már nemcsak önkéntes és kirendelt hallgatóival segíti a koronavírus járványügyi védekezést az SZTE ETSZK, hanem február elsejétől új PCR mintavételi állomás működik Újszegeden, a Népkert sori épületében – tudatták az egyetem honlapján.

Mint írják, a Szegedi Tudományegyetemet az Országos Mentőszolgálat kereste meg azzal az igénnyel, hogy a mintavételi folyamatok támogatásához szükségük lenne egy újszegedi állomásra. Az egyeztetések után az SZTE készséggel az OMSZ rendelkezésére bocsátotta a területet.

A mintavétel háziorvosi megrendelés alapján, a mentőszolgálat által egyeztetett időpontban, hétfőtől-péntekig 8.00 és 20.00 óra között a szakmai protokollnak, eljárásrendnek megfelelően történik.

Az SZTE ETSZK felhívja a figyelmet, hogy az új PCR mintavételi pont, az ETSZK Temesvári körúti épületének orvosi rendelője, kizárólag a Népkert sor felől közelíthető meg. A főbejáraton való közlekedés csak oktatási célokat szolgál továbbra is, ezért kérik a mintavételre érkezők együttműködését.

via SZTE Info / Kiemelt kép: SZTE Info

Előző sztori

A Tesco is emeli a béreket, ennyit kereshetnek majd a szegedi dolgozóik

Következő sztori

Sorozatbetörőt fogtak el Makón