Több embert fenyegetett meg a nő, köztük egy rendőrt is – vádat emelt az ügyészség

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Már-már hátborzongató sztori kerekedik ki a Hódmezővásárhelyi Járási Ügyészség közleményéből, akik vádat emeltek azzal a nővel szemben, aki megöléssel fenyegetett meg egy szegedi rendőrt, majd a vele szemben intézkedőket is becsmérelte.

„Vér fog folyni”

A nő egy korábbi büntető ügyéből ismerte a rendőrként dolgozó férfit, akivel egy üzenetküldő alkalmazáson keresztül félelemkeltés céljából felvette a kapcsolatot. Ezután 2020. december 2. napján írásban, majd azt megismételve hangüzenetben a vádlott közölte a rendőrrel,

hogy megtalálja és megöleti ha egyedül lesz az utcán és ha az kell, akkor vér fog folyni.

Ezen túlmenően a nő még 2020. december elsején a lánya osztálytársa édesanyját fenyegette meg egy korábbi incidens okán azzal, hogy nem élhet nyugalomban, soha nem tudhatja, hogy mikor fogja megtámadni, valamint a sértett lányának halálát is kilátásba helyezte.

Más rendőröket is inzultált

A nővel szemben az ellene folyamatban levő nyomozásban elrendelt bűnügyi felügyeletet biztosító nyomkövető eszközt akarta ellenőrizni 2021. február 21. napján este a szegedi lakásán két rendőrjárőr, akiknek hivatásával összefüggésben becsmérlő kijelentéseket tett a vádlott az intézkedés során.

A járási ügyészség a nőt hivatalos személy sérelmére elkövetett zaklatás bűntettével, zaklatás vétségével és becsületsértés vétségével vádolja. A hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt kiszabott szabadságvesztés büntetését töltő nő bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Előző sztori

Csaknem ezermilliárd forint maradhat már idén a családoknál

Ez a kormányzati támogatás is jó helyre került
Következő sztori

Nagyot nyer Szeged a Tiszavirág uszodával és a vizes világbajnoksággal