Szemeteskonténer gyulladt ki tegnap egy szegedi panelben

Cikkünk frissítése óta eltelt 10 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szegedi tűzoltóknak és katasztrófavédőknek akadt dolguk bőven az elmúlt napokban: a viharos szél utáni kárelhárítások után kedden több tűzesethez és balesethez is riasztották a katasztrófavédelem embereit.

Füst áradt szét a lépcsőházban

Tegnap éjszaka kigyulladt a szemeteskonténer az egyik szegedi társasházban. A tízemeletes panelház lépcsőháza füsttel telítődött, de a lakók biztonságban elhagyták a lakásukat a mentés és az átszellőztetés idejére. A szegedi tűzoltók oltották el a lángokat, senki sem sérült meg.

Vásárhelyen kocsi lángolt 

Szerencsére személyi sérülés nem történt ma hajnalban, amikor egy személyautó égett Hódmezővásárhelyen. Az egyik nagyáruház parkolójában gyulladt ki az autó, amit a város hivatásos egysége oltott el

Nem csak az égő autó miatt kellett riasztani vásárhelyen a tűzoltókat: tegnap gödörbe esett egy asszony kedden a családi házuk udvarán. A hozzátartozók riasztották a város hivatásos tűzoltóit, akik kézi erővel végezték el a mentést. Az ijedtség nagyobb volt mint a baj, az nőt sérülések nélkül emelték ki a gödörből.

Keddre is adott munkát Malik

A közeli épületeket és a gyalogosokat is veszélyeztette egy megdőlt fa Sándorfalván. Kedden reggel érkezett a bejelentés, a műszaki mentést a szegedi tűzoltók rövid idő alatt elvégezték. Csongrádon pedig egy nagy méretű fa dőlt az úttestre, melyet a csongrádi hivatásos tűzoltók távolítottak el.

Szatymazon a DORT speciális mentőcsapat hárította el a veszélyt, amit szintén meggyengült fák okoztak. Ide kattintva látványos drónvideót láthat az esetről, valamint megtudhatja, milyen idő várható ma. 

Szükség volt a műszaki mentésre

Lesodródott az úttestről, majd felborult egy autó kedden este Szegednél, a 43-as úton. A szegedi hivatásos tűzoltók végezték el a műszaki mentést, mindkét utas megsérült. Egy kisteherautó pedig Fábiánsebestyén közelében borult fel szerdán kora reggel, a szentesi hivatásos és a fábiánsebestyéni önkéntes tűzoltókat riasztotta a helyszínre a főügyelet. Az egységek áramtalanították, majd kerekeire állították a járművet. Egy ember megsérült.  

via Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Előző sztori

Visszatér a szél Szegedre, riasztást adtak ki a megyénkre

Következő sztori

Tántoríthatatlan a vírus: 608 fertőzött Szeged környékén, országosan közel 20 ezer