Politika

Mihálffy Béláék Szeged fejlesztéséről tárgyaltak Palkovics Lászlóval

Mihálffy Béláék Szeged fejlesztéséről tárgyaltak Palkovics Lászlóval

2022. február 18., péntek
Mihálffy Béláék Szeged fejlesztéséről tárgyaltak Palkovics Lászlóval

A szegedi Fidesz tagjai egészen Budapestig utaztak, ahol Palkovocsi Lászlóval, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) miniszterével tárgyaltak városunk fejlesztéseiről. Mihállfy Béla és Bartók Csaba többek között a harmadik Tisza hídról és a Science Parkról is beszéltek a miniszterrel.

Mihálffy Béla, a Fidesz-KDNP szegedi és homokhátsági országgyűlési képviselőjelöltje a közösségi oldalán közzétett bejegyzésben árulta el, hogy Bartók Csabával, a szegedi Fidesz elnökével karöltve a fővárosban tárgyaltak az ITM miniszterével.

Fókuszban a közlekedés

Talán az egyik legrégebb óta vitatott téma a szegedi közlekedéssel kapcsolatban a sokak által megígért harmadik Tisza híd fejlesztése: erről is szó esett Palkovics és a két Fideszes képviselő között, hiszen minél előbb szeretnék tehermentesíteni a város közlekedését.

Dorozsma fejlesztése is az asztalra került, ahol a Szilva utcai körforgalom kétsávosra való bővítése mind a szegediek, mind a homokhátságiak számára fontos beruházás lenne, továbbá a Dorozsmai út felújítása is egy olyan kérdés a helyiek számára, amellyel kapcsolatban előrelépést szeretnének látni

Az egyetem fejlesztése kiemelten fontos feladat Szeged jövője szempontjából. Célunk, hogy az intézmény színvonala tovább növekedjen és vonzó legyen a tudásra éhező fiatalok számára.

-írta bejegyzésében Mihálffy, aki kiemelte: továbbra is Szeged fejlődéséért dolgoznak. A politikus bejegyzését a lenti képre kattintva megtekinthetik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.