Mihálffy Béláék Szeged fejlesztéséről tárgyaltak Palkovics Lászlóval

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A szegedi Fidesz tagjai egészen Budapestig utaztak, ahol Palkovocsi Lászlóval, az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) miniszterével tárgyaltak városunk fejlesztéseiről. Mihállfy Béla és Bartók Csaba többek között a harmadik Tisza hídról és a Science Parkról is beszéltek a miniszterrel.

Mihálffy Béla, a Fidesz-KDNP szegedi és homokhátsági országgyűlési képviselőjelöltje a közösségi oldalán közzétett bejegyzésben árulta el, hogy Bartók Csabával, a szegedi Fidesz elnökével karöltve a fővárosban tárgyaltak az ITM miniszterével.

Fókuszban a közlekedés

Talán az egyik legrégebb óta vitatott téma a szegedi közlekedéssel kapcsolatban a sokak által megígért harmadik Tisza híd fejlesztése: erről is szó esett Palkovics és a két Fideszes képviselő között, hiszen minél előbb szeretnék tehermentesíteni a város közlekedését.

Dorozsma fejlesztése is az asztalra került, ahol a Szilva utcai körforgalom kétsávosra való bővítése mind a szegediek, mind a homokhátságiak számára fontos beruházás lenne, továbbá a Dorozsmai út felújítása is egy olyan kérdés a helyiek számára, amellyel kapcsolatban előrelépést szeretnének látni

Az egyetem fejlesztése kiemelten fontos feladat Szeged jövője szempontjából. Célunk, hogy az intézmény színvonala tovább növekedjen és vonzó legyen a tudásra éhező fiatalok számára.

-írta bejegyzésében Mihálffy, aki kiemelte: továbbra is Szeged fejlődéséért dolgoznak. A politikus bejegyzését a lenti képre kattintva megtekinthetik.

Előző sztori

Döntött a közgyűlés: a következő pályázat elbírálásáig biztosan Orbán Hedvig marad az Agóra élén

Következő sztori

Rangos elismrést kap Szegeden Karikó Katalain