Közélet

Ki lehet ennyire kegyetlen? Elpusztult macskát akasztottak egy fára Szegeden

Ki lehet ennyire kegyetlen? Elpusztult macskát akasztottak egy fára Szegeden

2022. február 22., kedd
Ki lehet ennyire kegyetlen? Elpusztult macskát akasztottak egy fára Szegeden

A Szeged kommandó nevű Facebook-oldal tanúbizonysága szerint zacskóba tettek, majd fára akasztottak egy macskatetemet Szegeden.

Az oldal információi szerint a Kismartoni utcában történt az incidens. Az egyetlen poszt alatti hozzászólás igen felháborító hangvételű:

Neked meg muszáj volt ezt megosztani!

áll a kommentben.

A Szeged kommandó Facebook-oldal a leírása szerint Szegedet ,,kicsit más lencsevégről" akarja bemutatni, ,,megbotránkoztató képek is videók" formájában.

,,Szeretnénk felhívni a figyelmet városunkban megtalálható anomáliákról, és ezáltal egy tudatosabb viselkedés irányába terelni az embereket, egymást. Figyeljünk oda egymásra és a környezetre ebben a rohanó világban, mert eredményeket csak egy társadalmi összefogással érhetünk el." - áll a közösségi oldal névjegyében.

Ennek fényében olvasóinkra bízzuk, mennyire volt helyén való a kérdéses kép megosztása és az oldal hozzáfűzött szövege.

Mindenesetre mi megkérdeztük az oldal üzemeltetőjétől (vagy üzemeltetőitől?), mikor készült a kép, és hogy az eset kapcsán értesítették-e a hatóságokat, valamint hogy rendelkeznek-e az eset kapcsán bármi egyéb információval. Amint választ kapunk, frissítjük cikkünket.

(A borítókép illusztráció!)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.