Politika

Behúztak egyet Márki-Zaynak az orosházi utcafórumán

Behúztak egyet Márki-Zaynak az orosházi utcafórumán

2022. február 4., péntek
Behúztak egyet Márki-Zaynak az orosházi utcafórumán

Egy idős hölgy obszcén szavak kíséretében arcon vágta az ellenzék miniszterelnök-jelöltjét.

Márki-Zay Péter péntek délután Orosházán tartott utcafórumot Szabó Ervinnel, a Békés megyei 4. választókerületben induló ellenzéki képviselőjelölttel közösen. A baloldal miniszterelnök-jelöltje éppen arról beszélt, hogy vannak változást akaró emberek, amikor egy idős néni az egészségügyi robogójával odagurult hozzá, majd az alábbi párbeszéd játszódott le:

Idős hölgy: – Mit akarsz itt, te?
MZP: – Kezét csókolom!
Idős hölgy: – A k.rva anyádat!

Ezt követően a néni megpróbálta kivenni Márki-Zay kezéből a mikrofont, miután ez nem sikerült neki behúzott egy jobbegyenest.

Tekintse meg az ominózus jelenetet:

https://streamable.com/ys3w7c

Meglehetősen zűrös napokon megy keresztül a hódmezővásárhelyi polgármester, tegnap megírtuk, hogy a Mozaik Kör által szervezett beszélgetés után többen is kérdezték a baloldal miniszterelnök-jelöltjét, így tett a 888 riportere is, aki provokatív, de akár jogosnak is nevezhető kérdéssel fordult MZP-hez, aki ezen annyira felhúzhatta magát, hogy úgy tűnt, a saját maszkjába köpött.

https://szegedma.hu/2022/02/mintha-a-maszkjaba-kopott-volna-marki-zay-peter-annyira-felhuztak

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.