/

Úgy megijedt a vadászoktól az embercsempész, hogy fának ütközött

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Akad mostanában olyan embercsempész, akit nem áldottak meg sok szerencsével: a Szegedi Járási Ügyészség vádat emelt azzal a szerb férfival szemben, aki négy illegális bevándorlót szállított volna a kocsijában, de a közelben lévő vadászoktól megriadt és fának ütközött. Korábbi cikkünkben egy decemberi balesetről olvashat, amikor gyakorlatilag sorra baleseteztek az embercsempészek Mórahalomnál

Egyébként az esetről mi is beszámoltunk még november végén 2021-ben. A szerb férfi Röszkénél lépte át a határt, majd Öttömös külterületén négy migránst vett fel az autójába, hogy Ausztria irányába vigye őket tovább.

A közelben lévő vadászok láttán azonban úgy megijedt, hogy nagy sebeséggél ráhatjtott a földútra, ahol egy fának ütközött. A bajt csak tetézte, hogy az autó ezek után még ki is gyulladt.

A férfival szemben most a járási ügyészség több személynek segítséget nyújtva elkövetett embercsempészés bűntette miatt emelt vádat, aki jelenleg is letartóztatásban van. Bűnösségéről a Szegedi Járásbíróság fog dönteni.

Kiemelt kép: Pixabay

Előző sztori

Szeged környékén közel száz migránst fogtak az éjszaka

Következő sztori

Berobbanó járvány: Szeged környékén 403, az országban majdnem 15 ezer új fertőzött volt a hétvégén