Továbbra is kerülje Röszkét és csandápalotát , ha Magyarországra igyekszik

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az ünnepekről visszatérő vendégmunkások miatt vasárnap délelőtt is jelentős a várakozás a röszkei autópálya-határátkelőhely belépőoldalán – közölte a rendőrség a honlapján. A személygépkocsival Szerbia felől érkezőknek öt, az autóbusszal utazóknak négy órát kell várakozniuk a határátlépésre. Az autóval Szerbia felé tartóknak egyórás a várakozás.

Az ásotthalmi és az ezen a hétvégén csak belépésre használható röszkei közúti átkelőnél két órát kell várakozniuk az utasoknak. A Romániából személygépkocsival érkezőknek két órát kell várakozniuk a csanádpalotai autópálya-átkelőnél. Szintén kétórás a várakozás a személyforgalomban a nagylaki közúti határátkelőhely belépőoldalán.

Az utazók a határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről bővebben a rendőrség határinfó oldalán (www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/hatarinfo), illetve a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobilapplikáció segítségével tájékozódhatnak.

Előző sztori

Hóemberek és szánkózó fiatalok lepték el a Vértót – videó!

Következő sztori

Csak a második félidővel voltak elégedettek a magyarok Bahrein ellen