Mélyaltatásban fekszik a Magna Cum Laude egyik zenésze

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Mélyaltatásban tartják Magda Lajost, a Magna Cum Laude együttes egyik zenésztársát. Az együttes összefogásra kérte fel rajongóit.

Barátjuk, kollégájuk történetét megosztva kértek segítséget a zenészek a közösségi oldalukon keresztül, mely szerint Magda Lajos, aki a Sun Down duo énekese, ,,több alkalommal segítette zenekarunkat a koncertjeinken, tette még különlegesebbé Magnatofon című dalunkat, felejthetetlen billentyű játékával”.

Most azonban ők kérnek segítséget a rajongóktól, ugyanis a zenészt életveszélyes állapotban tartják mélyaltatásban. A felesége posztjában az áll, mindketten súlyos tüdőgyulladással és tüdőembóliával kerültek a Covid-osztályra, férjét azonban egyből az intenzív osztályon kezelték, ,,eleinte 80, később 100%-os tüdőgyulladással”. Életét a műtüdős kezelés tudta megmenteni, azóta pedig már mélyaltatásban van. A feleség gyógyszeres kezelés mellett már elhagyhatta a kórházat.

Az együttes arra kéri rajongóit, aki teheti segítsen.

Imádkozzunk együtt Laláért, hogy mihamarabb lássuk magunk között!

– írják.

Előző sztori

Két év alatt több mint 2 millió forinttal drágultak a használt autók

Következő sztori

DÉLI SZÓ – Szeged – 2022.01.14.