Megint ütköztek a tram-trainnel, ezúttal a Boldogasszony sugárúton

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Egy személygépkocsival ütközött egy Hódmezővásárhely felől érkező tram-train szerelvény a Boldogasszony sugárúton. A BMW-t vezető sofőr a rendelkezésre álló információk szerint kanyarodni próbált.

BMW-vel ütközött a tram-train a Boldogasszony sugárúton, a Batthyány utca közelében. A rendelkezésre álló információk szerint a gépkocsi sofőrje reggel fél 9 körül be akart kanyarodni az egyik mellékutcába, de nem vette észre az érkező vasútvillamost. A Katasztrófavédelem azt írja, a tűzoltóknak a kormánylégzsákot leszorítva kellett segíteniük a sofőrt kiszállni a gépjárműből.

Az egyik szegedi Facebook-csoportban képek is megjelentek az esetről:

A hatóságok további tájékoztatása szerint a belváros felé vezető útszakaszon, illetve a villamos vonalának mindkét irányában forgalmi akadály van a baleset miatt.

A Szegedi Közlekedési Társaság tájékoztatása szerint a Személyi pályaudvar és Rókus vasútállomás között az 1-es villamos és a tram-train járatai helyett potlóbuszok közlekednek.

A Mávinform pedig arról ír, hogy a Hódmezővásárhelyről érkező vasútvillamosok nem mennek be Szeged belvárosába, azaz Rókus vasútállomáson állnak meg.

Legutóbb újév napján, Hódmezővásárhelyen karamboloztak a tram-trainnel.

Előző sztori

Tarol az omikron: közel 8 ezer fertőzöttet regisztráltak

Videóval!
Következő sztori

A szegedi Intercity-n ütött meg és rabolt ki egy utast, keresi a rendőrség