Közélet

Meghamisították Orbán Viktor szavait több baloldali médiumban

Meghamisították Orbán Viktor szavait több baloldali médiumban

2022. január 16., vasárnap
Meghamisították Orbán Viktor szavait több baloldali médiumban

Ahogy arról a SzegedMa is beszámolt, a gyermekvédelmi törvényről, illetve népszavazásról beszélt a Kossuth Rádióban egyebek mellett Orbán Viktor pénteken, de szavait és kifejezéseit "átírták" egyes baloldali médiumokban.

Olyan szavakat és kifejezéseket adtak Orbán szájába, amiket sosem mondott. Így például az egyik lap szerint Orbán arról beszélt, hogy pedofíliába is átmehet a homoszexualitás (nem mondott ilyet).

Orbán Viktor az interjúban mindössze annyit mondott, hogy Magyarországon a felnőtt emberek saját maguk dönthetnek szexuális beállítottságukról, ebbe nem kíván beleszólni a magyar kormány.Szerinte azonban a gyermekeket meg kell védeni a külső hatásoktól, többek között attól, hogy befolyásolják őket. Erre pedig az a legjobb megoldás, ha a szülők döntenek a szexuális nevelés kérdésében, különösen a gyerekek legérzékenyebb életkorszakában. A népszavazás erről szól.

Az ominózus részt itt lehet meghallgatni (csak a lényeget):

Az adásból a teljes népszavazási blokk pedig itt hallható:

Akit pedig a komplett adás is érdekel, az IDE kattintva tudja meghallgatni a teljes műsort az elejétől a végéig.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.