Meghamisították Orbán Viktor szavait több baloldali médiumban

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Ahogy arról a SzegedMa is beszámolt, a gyermekvédelmi törvényről, illetve népszavazásról beszélt a Kossuth Rádióban egyebek mellett Orbán Viktor pénteken, de szavait és kifejezéseit “átírták” egyes baloldali médiumokban.

Olyan szavakat és kifejezéseket adtak Orbán szájába, amiket sosem mondott. Így például az egyik lap szerint Orbán arról beszélt, hogy pedofíliába is átmehet a homoszexualitás (nem mondott ilyet).

Orbán Viktor az interjúban mindössze annyit mondott, hogy Magyarországon a felnőtt emberek saját maguk dönthetnek szexuális beállítottságukról, ebbe nem kíván beleszólni a magyar kormány. Szerinte azonban a gyermekeket meg kell védeni a külső hatásoktól, többek között attól, hogy befolyásolják őket. Erre pedig az a legjobb megoldás, ha a szülők döntenek a szexuális nevelés kérdésében, különösen a gyerekek legérzékenyebb életkorszakában. A népszavazás erről szól.

Az ominózus részt itt lehet meghallgatni (csak a lényeget):

Az adásból a teljes népszavazási blokk pedig itt hallható:

Akit pedig a komplett adás is érdekel, az IDE kattintva tudja meghallgatni a teljes műsort az elejétől a végéig.

Előző sztori

Mihálik Edvin áfa-t csökkentene, de nem tudta, hogy az már csökkent?!?!

Frissítve
Következő sztori

Még mindig az öttömösi disznóvágásról posztol Orbán Viktor