Hírzóna

Hétfőig marad még az ünnepi pompa Szegeden

Hétfőig marad még az ünnepi pompa Szegeden

2022. január 20., csütörtök
Hétfőig marad még az ünnepi pompa Szegeden

Már megszokhattuk, és talán a nagyvárosok zömének a lakói így vannak vele, hogy az ünnepi fényeket az önkormányzat nem szedi le egyből az ünnepek után. Idén egészen január 24-ig, azaz hétfőig gyönyörködhetünk még a 2021-es karácsony pompájában Szegeden.

Van, akinek a könyökén jön ki az ünnepi hangulat, mások egészen húsvétig tudnák nézni a karácsonyi díszkivilágítást a városban. Nem tudjuk, hogy ez jó hírnek számít-e, de

idén január 24-ig maradnak fent az adventi fények Szeged városában.

Ahogyan azt megszokhattuk, a Tisza Lajos körút fáin maradni fognak a fényfüzérek és a Belvárosi Híd oszlopain is.

A Délmagyar Makrai Lászlótól, a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. igazgatójától megtudta: a díszkivilágítás mindenütt jól bírta a mostoha időjárást. A ráfagyott ónos eső sem okozott problémát a két ünnep között, pedig egész Szegeden nem kis fejtörést okoztak a kidőlt fák és leszakadt ágak.

Az ünnepi időszakban összesen 100 kilométernyi fényfüzér világított Szegeden. A 200 ezer LED-ből álló rendszer a fővárosi után a második legkiterjedtebb az egész országban - írja a lap.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.