Elmarad a Szeged-Csanád GA első törökországi edzőmeccse

Cikkünk frissítése óta eltelt 11 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Kazahsztánban kialakult helyzet miatt nem tudott elutazni az FK Aktobe Törökországba, így elmarad a Szeged-Csanád Grosics Akadémia péntekre tervezett felkészülési mérkőzése.

A kék-feketék szerdán érkeztek meg a beleki edzőtáborba. A hosszú utazást követően egy rövid, átmozgató edzésen vettek részt a keret tagjai, majd csütörtökön két teljes értékű tréning szerepelt a programban.

– Szerencsére jó idő volt ma, az előző napokon esett az eső és kicsit lehűlt a levegő. A játékosokat kicsit kimerítette a hosszú utazás, de minden rendben van, jól dolgoznak. Sajnos elmarad a péntekre tervezett edzőmeccsünk, mert az Aktobe nem tudott elutazni. Dolgozunk tovább és készülünk az első mérkőzésre – osztotta meg törökországi tapasztalatait Dragan Vukmir.

A Szeged-Csanád GA a tervek szerint kedden, az orosz első osztályú Krilja Szovjetov Szamara ellen lép pályára, majd három nappal később az FC Arsenal Tula ellen zárja a törökországi felkészülést.

Előző sztori

Nem ilyen kezdésre számítottunk…

Következő sztori

Orbán Viktor: az átlagos árszintet nem tudjuk megfogni, de célzottan lehet eredményeket elérni