Röszkén csak kilépni lehet majd az országból csütörtökön

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A kilépés gyorsítása érdekében 2021. december 23-án ideiglenesen, csak a Magyarországról kilépő utasok használhatják a Röszke közúti határátkelőhelyet. A belépő forgalom itt szünetel, de az autópálya átkelőn folyamatos a beléptetés.

Jönnek az ünnepek, jóval nagyobb a forgalom

A dinamikusan megnövekedett forgalom gördülékenyebb kezelése érdekében holnap, azaz december 23-án 7 órától 19 óráig csak a kilépő forgalom használhatja a Röszke közúti határátkelőhelyet. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint szerb társszerveinek célja, hogy a kilépő forgalmi sávok számát növelve, csökkentse a várakozási időt Röszkén.

A belépő utasok a Röszke autópálya-határátkelőhelyet használhatják. Az utazók a gyorsabb határátlépés érdekében Szerbia vonatkozásában, választhatják a Tompa és Hercegszántó átkelőket is, melyek 24 órás nyitvatartással működnek.

Emellett a Bácsalmás, Bácsszentgyörgy, Tiszasziget, Kübekháza közúti átkelőket, ahol 7 órától 19 óráig tudnak átlépni, illetve az Ásotthalom közúti határátkelőhelyet, amely 7 órától 22 óráig fogadja az utasokat.

A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a rendőrség Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

via police.hu

Előző sztori

Országos, Csongrád megyét is érintő stricihálózatot kapcsolt le a rendőrség

Következő sztori

Orbán Viktor: Októberi szinten rögzítjük a lakossági jelzáloghitelek kamatait