Közlekedés

Röszkén csak kilépni lehet majd az országból csütörtökön

Röszkén csak kilépni lehet majd az országból csütörtökön

2021. december 22., szerda
Röszkén csak kilépni lehet majd az országból csütörtökön

A kilépés gyorsítása érdekében 2021. december 23-án ideiglenesen, csak a Magyarországról kilépő utasok használhatják a Röszke közúti határátkelőhelyet. A belépő forgalom itt szünetel, de az autópálya átkelőn folyamatos a beléptetés.

Jönnek az ünnepek, jóval nagyobb a forgalom

A dinamikusan megnövekedett forgalom gördülékenyebb kezelése érdekében holnap, azaz december 23-án 7 órától 19 óráig csak a kilépő forgalom használhatja a Röszke közúti határátkelőhelyet. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság, valamint szerb társszerveinek célja, hogy a kilépő forgalmi sávok számát növelve, csökkentse a várakozási időt Röszkén.

A belépő utasok a Röszke autópálya-határátkelőhelyet használhatják. Az utazók a gyorsabb határátlépés érdekében Szerbia vonatkozásában, választhatják a Tompa és Hercegszántó átkelőket is, melyek 24 órás nyitvatartással működnek.

Emellett a Bácsalmás, Bácsszentgyörgy, Tiszasziget, Kübekháza közúti átkelőket, ahol 7 órától 19 óráig tudnak átlépni, illetve az Ásotthalom közúti határátkelőhelyet, amely 7 órától 22 óráig fogadja az utasokat.

A határátkelőhelyek nyitvatartásáról és az ott várható várakozási időkről a rendőrség Határinfó oldalán, valamint a Rendőrségi Útinformációs Rendszer (Rutin) mobil applikáció segítségével tájékozódhatnak az utazók.

via police.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.