Miklerrel és Bodóval is hosszabbított a Pick Szeged

Cikkünk frissítése óta eltelt 12 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A kékek Mikler Rolanddal 2024-ig, Bodó Richárddal 2025-ig hosszabbítottak – közölte a Pickhandball.hu.

Mikler Roland 2010-ben igazolt a Pick Szegedhez. Első időszakában négy éven át erősítette a Tisza-partiakat, tagja volt az EHF-kupagyőztes csapatnak 2014-ben. Egy veszprémi kitérőt követően 2019-ben tért vissza a szegediekhez, akikkel az előző szezonban bajnok lett. A férfi kézilabda NB I-ben eddig 155 meccsen lépett kék mezben pályára, és egy gólt szerzett.

– Egy a célunk a klubbal, így gyorsan megtörtént a megállapodás, 2024-ig biztosan itt leszek! Imádom ezt csinálni, fizikailag rendben vagyok, úgy érzem, hogy a kellő munkát beleteszem, és akkor a teljesítményem is rendben van. Örülök a szerződéshosszabbításnak, annak, hogy továbbra is PICK Szegedet erősíthetem – nyilatkozta a klub honlapjának Mikler Roland.

Bodó Richárd 2016 nyara óta erősíti a Pick Szegedet. A „Bombázó” becenévre hallgató balátlövő az ötödik helyen áll a Bajnokok Ligája házi góllistáján. Eddig 220 gólt dobott a nemzetközi porondon. A magyar NB I-ben 131 meccset játszott a kékek színeiben, 483 gólt szerzett. 2018-ban és 2021-ben magyar bajnok, 2019-ben Magyar Kupa-győztes lett a Pick Szegeddel.

– Nagy örömömre egymás tenyerébe csaptunk. Boldog vagyok Szegeden, itt lett családom, itt születtek a gyerekeim, így minden a városhoz, a klubhoz köt. Hatalmas motiváció az új Pick Aréna, és hogy itt szeretnek engem, így örömmel írtam alá a megállapodást – fogalmazott Bodó Richárd a hosszabbítást követően.

Előző sztori

Fehér karácsony lefújva: 15 fokos melegedés jöhet Szentestére

Következő sztori

Januártól emelkedik a pedagógusok bére is