Politika

Mihálik Edvin a közgyűlésen reagál az IKV-val kapcsolatos vádakra

Mihálik Edvin a közgyűlésen reagál az IKV-val kapcsolatos vádakra

2021. december 16., csütörtök
Mihálik Edvin a közgyűlésen reagál az IKV-val kapcsolatos vádakra

Mint arról a SzegedMa beszámolt, Chovanecz Kata fideszes képviselő hétfőn az önkormányzati tulajdonú Székely sori társasház előtt tartott sajtótájékoztatót, ahol arról számolt be: Mihálik Edvin továbbra sem tesz semmit az IKV Zrt-n belül.

A képviselő több mint egy hete kérte fel Mihálikot arra, hogy az IKV-s tevékenységeit illetően álljon nyilvánosság elé, azonban ez máig nem történt meg, ahogy a SzegedMa írásos megkereséseire sem válaszolt.

Chovanecz egy olyan társasház előtt tartott sajtótájékoztatót, ahol az IKV Zrt. több mint 600 ezer forintért cserélte ki a bejárati ajtókat, illetve ahol elmondása szerint javarészt szociális alapon pályáztatják a bérlakásokat. Szerinte a beköltözők jelentős óvadék befizetésére vannak kötelezve beköltözéskor.

Megerősítette, hogy a belső ellenőrzések alakalmával is kifogásolták a nyilászáró-cserék pályáztatásának gyakorlatát.

https://szegedma.hu/2021/12/mihalik-elblicceli-az-ikv-s-tevekenyseget-a-szegedi-ellenzek-szerint

Miután Mihálik Edvin nem reagált írásos megkereséseinkre, úgy döntöttünk személyesen próbálunk szerencsét. A zöld tanácsnok előzetesen beharangozta, hogy szerdán forró teával és szaloncukorral várja a járókelőket a Széchenyi tér és a Kárász utca sarkán. Kaptunk is az alkalmon és feltettük az IKV-val kapcsolatos kérdésünket, érdemi válasz helyett, azonban ezt kaptuk:

Chovanecz képviselő asszony interpellál engem a közgyűlésben, minden kérdésére válaszolni fogok – fogta rövidre Mihálik.

Mindezek fényében még izgalmasabb közgyűlésre van kilátás pénteken. Érdemes lesz majd követni a SzegedMa élő helyszíni tudósítását.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.