Mihálffy Bélának drukkol a Mindenki Szegedért Mozgalom, de Szabó kérése nem talált nyitott fülekre Bartók Csabát illetően!

Cikkünk frissítése óta eltelt 1 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Múlt héten jelentette be Szabó Bálint, hogy korábbi döntését megváltoztatja, és inkább a Csongárd-Csanád megye 1-es választókerületében indul a parlamenti helyért. Döntését azzal indokolta, hogy Mihálffy Béla nagyszerű jelölt a 2-esben, ismert és elfogadott Szegeden, illetve a körzetében, a Mindenki Szegedért Mozgalom ezért őt támogatja, bár erről nem egyeztettek előzetesen a Fidesszel.

Szabó Bálint közölte, Bartók Csabát nem tartja esélyesnek, és Szabó Sándornak is inkább Botka László kabinetjében lenne a helye, mint az Országgyűlésben. Hiszen

Szabót legalább nem ítélték el jogerősen bűncselekmény miatt, mint a polgármester jelenlegi munkatársát, és az elmúlt 10 évben Szeged nem nyert azzal, hogy az MSZP-s politikus hetente felállt és panaszkodott a Parlementben, amiért rossz a szocialista pártnak

– magyarázta a független képviselő. Hozzátette, olyan parlamenti képviselőre lenne szüksége a városnak, aki “kijár”, és el is ér valamit Szeged érdekében, a panaszkodás kevés – utalt Szabó Sándor MSZP-s képviselőre.

Érdemes felidézni, hogyan is fogalmazott ebben a bejelentésben Szabó, ezért a legizgalmasabb részeket megmutatjuk videóban is, mert abban reménykedhetett, hogy Bartók Csabát visszavonja a Fidesz, de csalódnia kellett, mert a párt nem így tett, sőt:

Előző sztori

Továbbra is 200 felett a koronavírusban elhunytak száma

Következő sztori

Világszinten is egyedülálló arénával gazdagodik Szeged