Közélet

"Karácsonyi Botka-csomagot" emleget az ellenzék

"Karácsonyi Botka-csomagot" emleget az ellenzék

2021. december 20., hétfő
"Karácsonyi Botka-csomagot" emleget az ellenzék

Viharos Közgyűlésen van túl a szegedi városvezetés - írtuk meg, és tudósítottuk is végig a egészet. Mihálik Edvin zöldtanácsnokot keményen osztotta az ellenzék, a fiatal politikus alig győzött válaszolgatni, amit szinte kivétel nélkül papírból tett meg: nem fejből beszélt, hanem olvasta a válaszait. A fideszes képviselők el is nevezék "halványzöld" tanácsnoknak, amiért szerintük mellébeszélt. Volt olyan képviselő, aki 10 kérdést is neki szegezett:

Chovanecz Kata képviselő az IKV gyanús ügyeiről kérdezte Mihálikot, mint a cég felügyelőbizottsági tagját, majd Német Ferenc okozott izzasztó perceket a feltörekvő politikusnak:

Bát tagadhatatlanul Mihálik Edvin volt a Közgyűlés főszereplője, Botka Lászlóról sem felejtkezett meg az ellenzék, őt elsősorban viszont Szabó Bálint találta meg. Hétfőn újra, mégpedig úgy, hogy már egyenesen karácsonyi Botka-csomagot emlegetett:

A jelenlegi városvezetésnek ismét sikerült megajándékoznia a szegedieket - írta Szabó, aki szerint : "az egyetlen jelentkezőnek, mélyen áron alul, teljes titokban átjátszották a Cserepes Sori Piac Kft. 96 százalékos üzletrészét és értékes területét",és "a városi kulturális csúcsintézményünk, az Agóra élére egy siklósi pártkádert neveztek ki a három évtizedes kiemelkedő munkát végző igazgatónő helyett".

A Mindenki Szegedért Mozgalom politikusa azt ígérte, hamarosan jön a részletekkel, de erről kiderült, hogy csak a Közgyűlésen elmondott beszédeit, hozzászólásait tette fel közösségi oldalára videós formában.

Az Agóra Siklósról érkező vezetőjének kiválasztásáról itt írtunk korábban:

https://szegedma.hu/2021/12/levalthatjak-a-szent-gyorgyi-albert-agora-vezetojet-orban-hedviget

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.