/

Eltörölné a gyermekvédelmi törvényt Márki-Zay Péter

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Az ellenzék közös miniszterelnök-jeltöltje az M1 híradójának azt nyilatkozta, miután tegnap az Országgyűlés elfogadta az új népszavazási javaslatot, hogy ő egyből el fogja törölni a gyermekvédelmi törvényt – persze ehhez hatalomra kell kerüljön.

Hódmezővásárhely polgármestere kijelentette, hogy nem fog részt venni a népszavazáson sem, ugyanis nem hajlandó „ostoba” kérdésekre válaszolni. A híradó riporterének a kérdéseire világos választ adott: ő bizony, ha megszavazzák, el fogja törölni a gyermekvédelmi törvényt, amit erős szavakkal is bírált.

Ki az az elmeháborodott, aki azt gondolja, hogy szülői engedély nélkül akar bárki Magyarországon, vagy bárhol a világon óvodás gyerekeknek nemet változtatni

Kijelentéseit azzal indokolja, hogy a törvény szerinte gyűlöletkeltő és az LMBTQ-lobbi kiskorúakat célzó propagandája nem valós veszély. A híradó riportját ide kattintva nézhetik meg.

Előző sztori

Januártól egyszerűbbé válik a közművek átírása és az adatváltoztatás

Következő sztori

Örülnek az új állatvédelmi törvénynek a szegedi állatmentők