Közlekedés

Éjszakai járatokat vet be az SZKT szilveszterre

Éjszakai járatokat vet be az SZKT szilveszterre

2021. december 30., csütörtök
Éjszakai járatokat vet be az SZKT szilveszterre

Szilveszter este, újén napjára virradóra sem kell gyalog hazamennünk Szegeden: az SZKT legforgalmasabb járatai szilveszter estéjén is járni fognak.

December 31-én a 20, 21, 60, 60Y, 72A, 73Y, 74, 75, 76Y, 77 és 78A jelzésű autóbuszvonalak a 18 órai leállást követően, január 1-én éjszaka óránként fognak közlekedni. Ugyanez érinti a a 2-es és a 4-es villamos, valamint az 5-ös és 19-es trolibusz vonalakat.

Az este 6 órai leállást követően az említett járatok 19 órától egészen hajnali 4 óráig óránként közlekednek. Ugyanakkor január 1-én reggel 8 órától ritkított, a munkaszüneti napnak megfelelő menetrend lép érvénybe újév napjára.

A Személyi pályaudvarról induló éjszakai buszjáratok a Közlekedési Társaság elmondása szerint a Budapestről érkező vonatokat bevárják. További információ és a részletes menetrend ide kattintva érhető el.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.