Kultúra

December végéig látható a Sisi kiállítás

December végéig látható a Sisi kiállítás

2021. december 2., csütörtök
December végéig látható a Sisi kiállítás

A Móra Ferenc Múzeum idén június végén nyitott újra, miután a pandémiás időszakban zárva tartottak a harmadik hullám idején. A Múzeumok Éjszakáján debütált a Sisi - Királyné feketén-fehéren című kiállítás, amely hatalmas sikert aratott: több tízezer látogató volt kíváncsi az Erzsébet királynéról szóló tárlatra. Ha még nem látta, siessen, ugyanis a Móra Ferenc Múzeum december 31-től téli szünetre vonul!

Várhatóan csak jövő év, azaz 2022. februárjában tárja ki ismét a kapuit a Móra, de a Fekete Ház, valamint a Vár és Kőtár is szünidőre vonul december 31-től. Tehát, ha a Múzeum időszaki kiállításait nem látta még, nem érdemes sokáig várni:

A Sisi - Királyné feketén-fehéren és a Honfoglalás - Ahogyan Munkácsy megfestette című tárlatok idén december 30-ig láthatóak utoljára a Móra Ferenc Múzeumban.

Az állandó kiállítások az újranyitást követően is megtekinthetőek lesznek, ezek a következők:

  • „Szöged hírös város…” - néprajzi kiállítás,
  • Folyónk és földje - természettudományi kiállítás,
  • Móra Rengeteg - Móra Ferenc életét bemutató állandó kiállítás,
  • és a tetőn lévő terasz is nyitva lesz

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.