A szegedi mentőállomás több millió forint értékben kapott légtisztító berendezéseket

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
Fotó: SolvElectric Technologies marketing

Idén a szegedi SolvElectric Technologies Kft. több mint kétmillió forint értékben ajándékozott légtisztító készülékeket a szegedi mentőállomás részére.

Tavaly a partnereknek szánt ajándékok összegét a Magyar Gyermekmentő Alapítványnak ajánlották fel, idén a saját fejlesztésű és gyártású készülékkel igyekeztek szebbé tenni az ünnepeket és hosszú távon is segítséget nyújtani. A 10 darab SolveAir UNI légtisztító célja, hogy a mentőállomáson dolgozók mindennapjai nyugodtabban és egy tisztább, biztonságosabb környezetben teljenek. A cég egyik fejlesztéséről mi is beszámoltunk már korábban:

A berendezésből minden helyiségbe kerülni fog, ahol a mentőállomás munkatársai nap mint nap megfordulnak, így például az irodákba és a közösségi terekbe is.

A szegedi cég bízik benne, hogy ezzel is hozzá tudtak járulni ahhoz, hogy a járványhelyzet és a mindennapos nehézségek ellenére egy olyan munkakörnyezetben tudjanak a mentők dolgozni, ahol a levegőben lévő szennyező anyagokon túl, a kellemetlen szagok és allergének sem zavarják a munkát vagy a pihenőidőt.

Előző sztori

Kormányzati pénzből lett szebb és élhetőbb Szeged

Következő sztori

A családosok még egy hétig nyilatkozhatnak a februári adóvisszatérítéshez