PROMO

A MiniKölcsön ideális átmeneti anyagi zavarok megoldására!

A MiniKölcsön ideális átmeneti anyagi zavarok megoldására!

2021. december 2., csütörtök
A MiniKölcsön ideális átmeneti anyagi zavarok megoldására!

Hirtelen jött kiadás? A szabad felhasználásra alkalmas MiniKölcsön megoldást kínálhat akkor, ha átmeneti pénzügyi zavar nehezíti meg mindennapjait. Ilyenkor rendkívül fontos, hogy mind a visszafizetés módja, mind a futamidő az anyagi helyzetnek megfelelő legyen. Korántsem elhanyagolható azonban az igénylés sem, melyhez ma már akár az online szerződéskötést is segítségül lehet hívni. Miről is van szó esetében?  Hogyan zajlik a folyamat? Mit tehetnek azok, akik a hagyományos, papír alapú megoldásokat részesítik előnyben? A MiniKölcsön praktikus segítséget nyújt mindazok számára, akik a gyors és hatékony pénzügyi megoldások hívei, s ezt anyai helyzetük rendezésére is igénybe vennék.

Online tájékozódás, felelős pénzügyi döntés

Nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy ha hosszú távú anyagi döntésekről van szó, akkor a kellő körültekintés és informálódás nélkülözhetetlennek bizonyulnak. A tapasztalatok azt mutatják, hogy sokszor a rendelkezésre álló anyagi források átcsoportosításával is megoldható a kialakult helyzet. A hitelintézetek, kölcsönök nyújtásával foglalkozó szolgáltatók közreműködése mellett sem mehetünk el, hiszen néha egészen kis összeg is képes arra, hogy egyensúlyba hozza az anyagi helyzetet.

Akár 300ezer forint 1 órán belül

A MiniKölcsön segítségével 30-100 ezer forint vehető fel, méghozzá 12 hetes futamidővel számolva. Sürgős esetben akár 1 órán belül lehetőség van arra, hogy az ügyfél hozzájuthasson a pénzhez. Ehhez természetesen fontos, hogy minden kölcsönfelvételi feltételnek megfeleljen. Melyek ezek?

18 éven felüliek vehetik fel a kölcsönt, akik magyar állampolgárok és magyarországi bejelentett lakcímmel rendelkeznek. A rendszeres jövedelem kérdése mellett sem lehet elmenni, legalább 3 havi leigazolható jövedelem szükséges, ami akár minimálbér is lehet. A hazánkban vezetett forint bankszámla mellett a személyazonosság igazolásához személyi igazolvány vagy vezetői engedély is kell. Mobiltelefonszámot és email címet is meg kell adni az adatok között.

A leendő ügyfélnek arról is döntenie kell az OTP-nél, vagy például az Erste Banknál, hogy a kölcsönszerződést online vagy személyesen szeretné aláírni. A hagyományos megoldások kedvelői rendszerint az előre egyeztetett időpontban történő, személyes aláírást választják, de egyre többen érdeklődnek az online szerződéskötés iránt is. A tapasztalatok szerint ez a leggyorsabb módja annak, hogy elintézhesse az érdeklődő a kölcsönfelvételt. Az okostelefonra, tabletre letölthető alkalmazáson keresztül megtörténhet a személyazonosítás, méghozzá videohíváson keresztül. A szerződés aláírása már ezt megelőzően megtörténhet, így a videós kapcsolat tulajdonképpen egyfajta azonosítás. Nem szabad elfeledkezni a telefonszám és az email cím visszaigazolásáról sem.

Otthoni szolgáltatás csomag

Arra is lehetőség nyílik a MiniKölcsön kapcsán, hogy igénybe vegyük az úgynevezett Otthoni Szolgáltatás Csomagot. Ennek köszönhetően mind a kölcsönszerződés aláírása, mind az aktuális törlesztő részletek fizetése megtörténhet a személyes környezetben, anélkül, hogy el kellene hagyni azt, sorban állni, és ezzel időt fecsérelni.

A MiniKölcsön ugyan nem hozza meg a várt anyagi biztonságot, de nagy segítség lehet olyan időszakokban, amikor az átmeneti pénzzavar megnehezíti az életet. A hitelintézetek rendszerint többféle konstrukcióban kínálják a MiniKölcsön néven futó szolgáltatásaikat, és akár 600 ezer forint is felvehető ilyen módon. Ugyanakkor a tapasztalatok szerint a sikeres visszafizetést követően egyre nagyobb összegre lesz jogosult az ügyfél, mégpedig a megbízható visszafizetés apropóján.

(Támogatott tartalom!)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.