A Karitáció Angyalainak álma idén is folytatódott

100 gyerek és így közel 70 család karácsonya már biztosan szebb lesz

Cikkünk frissítése óta eltelt 2 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Idén ismét megszervezi a Karitáció Alapítvány csapata a tavalyi évben megálmodott Karitáció Angyalai kampányt, mellyel 50 gyerek karácsonyát szerették volna szebbé tenni. Az nem szerepelt az álomban, hogy 15 óra alatt mind az 50 gyerek ajándékát sikerül beszerezniük az adományozók segítségével.

A tavalyi eredményekért rendkívül hálásak a Karitáció Alapítvány munkatársai, ezen felbuzdulva döntöttek úgy, hogy folytatják az akciót. A tavalyi célkitűzést is szeretnék túlszárnyalni:

szerettük volna megduplázni a mosolygós arcokat és 100 gyereket megajándékozni, ezzel együtt közel 70 családnak könnyebbé tenni az ünnepket.

A „LEHETSZ TE IS ANGYAL!” nevű program pénteken (2021.december 4-én 10:00-kor) indult, és kedden 11:48-kor le is zárult, azaz mind a 100 gyermeknek lesz ajándéka a fa alatt.

A kampány sikeres lebonyolításában az idén is, mint ahogyan már tavaly is hatalmas segítséget jelentett az NN Biztosító aktív részvétele. A Karitáció arra kéri azokat az embereket, akik még szeretnének adományozni, keressék fel az alapítvány weboldalát, ahol minden információ megtalálható arról, hogyan is tudnak segíteni – legyen szó akár önkéntes munkáról, tárgyi eszközről vagy pénzügyi adományról.

Óriási hálával tartozunk ezért minden embernek, aki segítette az Angyalok munkáját és hozzájárult a sikeres akcióhoz. Az elmúlt pár nap ismét megerősítette bennünk a hitet abban, hogy az általunk támogatott családoknak most van igazán szükségük a segítségre és azt is, hogy: Együtt csodákra vagyunk képesek!

Előző sztori

Majdnem 15 kiló marihuánát csempészett egy bolgár férfi

Következő sztori

20 százalékos béremelést kapnak a kultúrában dolgozók