Vádat emeltek a szegedi graffitisek ellen

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 hónap, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.
A szegedi rendőrök befejezték a nyomozást két fiatallal szemben, akik a városban több falat összefirkáltak – közölte a rendőrség.

Mint írják, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Tiszai Vízirendészeti Rendőrkapitányság Tiszai Vízirendészeti Rendőrőrs munkatársai június 14-én a délutáni órákban tetten értek egy 18 éves fiút aki, mintegy 5 méteres falfirkát rajzolt az árvízvédelmi fal belvárosi szakaszán. A rendőrök a fiatalnál egy tucat festékszóró spray-t is találtak. Az egyenruhások a feltételezett elkövetőt előállították és gyanúsítottként kihallgatták.

Az eljárás során a nyomozók megállapították, hogy a gyanúsított az elmúlt hónapokban társával egy 19 éves nővel, több falra tag-eket firkáltak ezzel, mintegy 150 ezer forint kárt okoztak.

Az eljárás iratait a Szegedi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztályának munkatársai a napokban megküldték vádemelési javaslattal, az ügyészség részére.

Előző sztori

Ősbemutatóval indítja az újévet a Szegedi Nemzeti Színház

Következő sztori

Bezár a Szegedi Vízmű ügyfélszolgálati irodája