Közlekedés

Terelőútvonalon közlekednek a 8-as és 10-es trolik

Terelőútvonalon közlekednek a 8-as és 10-es trolik

2021. november 14., vasárnap
Terelőútvonalon közlekednek a 8-as és 10-es trolik

Ma is terelőútvonalon fognak közlekedni a 8-as és 10-es jelzésű trolibuszjáratok üzemzárásig, továbbá november 20-án is az SZKT tájékoztatása szerint.

Mint írják, a Markovits utcában végzett útrekonstrukciós munkálatok miatt ideiglenes változás lép életbe az említett trolijáratok útvonalán.

Makkosház/Tarján, Víztorony tér – Ságvári Gimnázium – SZTK ideiglenes végállomás irányban:

  • A járatok eredeti útvonalon közlekednek a Tisza Lajos krt. – Szentháromság u. csomópontig.
  • A csomópontban a járatok a Tisza Lajos körútról a Szentháromság utcába kanyarodva a Ságvári Gimnázium – SZTK autóbusz megállóhelyen állnak meg, mely egyben a járatok ideiglenes végállomása is.

Ságvári Gimnázium – SZTK ideiglenes végállomás – Makkosház/Tarján, Víztorony tér irányban:

  • A Ságvári Gimnázium – SZTK trolibusz-autóbusz megállóhelytől Makkosház, illetve Tarján, Víztorony tér végállomásig eredeti útvonalon közlekednek a járatok.

Az ideiglenes közlekedési útvonal miatt a járatok sem azAradi vértanúk tere, sem aKlinikák végállomásmegállókat nem érintik.

Kép: szkt.hu

via szkt.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.